Tuesday, June 26, 2012

Monday, June 25, 2012

Den här damen är ju fantastisk

Klart hon är, säger säkert ni som känner till henne, men jag har aldrig hört talas om kvinnan. Vad glad man blev av att lyssna på hennes sommarprogram. Underbar musik bjöd hon på också.
Christina Lampe-Önnerud!
Christina Lampe-Önnerud. Foto: Mattias Ahlm/SR

Friday, June 22, 2012

Kransbindning

Frihetsgudinnan

Fotografen

Mållös

Midsommarlek

Vägra sill

Midsommar i Battery Park

Mormors fasa

Vaknade till härligt saftkladd över mer än halva köksgolvet. Gossen hade blandat ett glas och råkat spilla. Han hade torkat upp också förstås, men missat lite på skåpen och så där. Mysigt.

Rosa pedikyl

När man gör pedikyr själv så blir det inte snyggt alltså. Plus att man måste göra om det minst en gång för att vissa sexåriga gossar trampar på ens nymålade stortånagel! Men jag gillar färgen. Den gör mig glad.

???

Det hänger en galge i vår lampa?!?!

Film och mitt dåliga samvete

De får titta så att jag kan få sitta i soffan på min feta fit.. RÖV!! Jag är lite lat och hängig idag. Samlar ork för att cykla till Battery Park där vi ska fira midsommar. Med alla andra 40 000 svenskar som bor i den här staden, på en 30 kvadratmeter stor gräsplätt. Trevlig midsommar!

Thursday, June 21, 2012

Hot summer night

In New York City. (För den enorma skaran internationella läsare).

Bara 31

Men "real feel" är 37 och det stämmer. Det är lite som att gå in i en vägg, att gå utanför dörren alltså. Så jäääkla utbrända va! HAHAHAHA! (Vilken humor somliga har).
Imorgon är det midsommar och då ska det regna. Det var väl tur.

Vi har laddat

Sunday, June 17, 2012

Graduation från 8th grade

Man firar inte lika storslaget i alla skolor, bara i de privata som slutar efter åttan. Nian är motsvarande ettan i gymnasiet i Sverige. Min stora tjej ska börja high school till hösten.
På Paris fina skola har man en ceremoni i kapellet som ligger på Columbia Universitys stora campus. Barnen gick in en och en och en orgel och trumpet spelade pampig musik. Alla flickor hade vita klänningar och höll en bukett blommor i handen. Pojkarna hade kostym och en blomma i kavajslaget. Framme i kyrkan satt eleverna uppradade och fick sedan gå fram en och en och ta emot sitt examensbevis. En commencement speaker höll ett personligt tal och rektorn delade ut utmärkelser för diverse akademiska prestationer etc. När det var över vandrade eleverna ut, en och en, till ytterligare pampig orgel och trumpetmusik. Efter ceremonin bjöds vi på ost och tillbehör i en tjusig Columbia University festlokal. Sedan var det över. Nej, inte för oss. Vi gick hem till klasskamrater och mumsade kycklingsallad och drack rosevin. På kvällen bar det av på båttur för barnen runt Manhattan och vi föräldrar satt på en restaurang och hade trevligt under tiden. En mycket trevlig dag.

Graduation

De flesta av er har sett mina miljoner Facebook postings, men för er som inte har, varsågoda!

På väg till graduation ceremony på Columbia University.


























Det bidden den rosa.
























Killen.

Brokig skara.


Min 14-åring.








Summerstage 2012

Vi drog till Central Park igår kväll, hela klanen Reaves, för att avnjuta lite gratis lajvmusik och hemmapoppade popcorn i kvällssolen. Det var trevligt.































Vem som spelade? Äsch, det är en oväsentlighet.

Min nya hobby

Batala!

Tom Sachs på Park Avenue Armory

En cool utställning med rymden som konstnärligt tema.






























Vill veta mer kan ni läsa här.

Le!

Färdiga 8:or